RSS

Nieuws

Giel Beelen is een nieuwe podcast serie gestart met de naam "Kukuru". Het zijn inspirerende video’s en podcasts met diverse gasten op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle. Het gaat over doelen stellen, mindset, en handige tools voor een normaal gezond leven. In het rijtje van bekende namen die Giel Beelen heeft geïnterviewd (Emile Ratelband, Wim Hof, Kelly Weekers, An Gaiser, Sanny Verhoeven en Faja Lourens) staat dan nu ook het interview met mij dat op 11 november afgelopen jaar is opgenomen.
Een vraag en antwoord e-mailwisseling met de redactie van RODI over hoe je mentaal gezond kan blijven in deze tijd van Corona, leverde dit interview op: "Controle over je buitenwereld is een illusie, controle over je binnenwereld, daar is een wereld te winnen!”
Time management 02-04-2020
Covid-19 zet van alles op zijn kop. Zo zijn er mensen die het nu heel rustig hebben maar ook mensen die het heel erg druk hebben. In een paar blogs wil ik daar wat tips voor geven. Hier is de eerste.
Eind januari kondigde ik al aan dat er meer videofragmenten van de lezingen zouden volgen. Die staan inmiddels online!
Januari 2020, een maand waarin ik naast mijn reguliere werkzaamheden ook een aantal lezingen heb gegeven. De bijeenkomsten zijn goed bezocht en positief geëvalueerd. Een 8.7, 8.4 en nog een keer 8.4 zijn cijfers waar ik een tevreden gevoel bij krijg.
Geplande lezingen 08-01-2020
In de maand januari staan 2 lezingen gepland. Op zaterdagmiddag de 18e in Spanbroek, op maandagavond de 20e in Heerhugowaard. Lees hier het interview dat in het Heerhugowaards Nieuwsblad verscheen op 8 januari. Zelf een Nee-Nee sticker op de brievenbus? Dan heeft u dit artikel waarschijnlijk gemist.
Op vrijdag 13 december hield ik een lezing voor geïnteresseerden van het netwerkcafé in Alkmaar. Zie hier de feedback.
De opname van de podcast is geweest. Binnenkort te beluisteren.
Giel Beelen is een nieuwe podcast serie aan het maken over manieren om op lange termijn het beste uit je leven te halen. Daar sluit 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' 100% bij aan.