Podcast opname met Giel Beelen 11 november

november 08, 2019

Giel Beelen is een nieuwe podcastserie aan het maken over manieren om op lange termijn het beste uit je leven te halen. Onderwerpen als lifestyle, voeding, slaap, beweging etc. Nadat hij de eerste editie van mijn boek 'Ontdek je gebruiksaanwijzing. Hoe beïnvloed jij je spanning?' had gelezen, werd hij enthousiast. Zijn reactie: "Dit past daar meer dan prima in." En ik ben het helemaal met hem eens. Op 11 november staat de opname gepland.

Publiek is welkom. Tijdens deze opname zal ook aandacht besteed worden aan de nieuwe 2e herziene editie van het boek en is er gelegenheid tot stellen van vragen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
De locatie is de besloten membersclub van A'DAM&co op de 18e etage van de Amsterdam toren. Een bijzondere locatie die op zich al de moeite waard is om te bekijken mits je toegelaten wordt.

De opname is op maandag 11 november en begint om 19.45, de opname start om 20.00. Alleen mensen die door mij of Giel zijn aangemeld, komen binnen. De geplande tijdsduur is 60 tot 90 minuten.

Interesse? Laat het mij weten zodat ik de namen kan doorgeven. Alleen als u van mij bevestiging heeft ontvangen op uw aanmelding, weet u dat uw naam op de gastenlijst staat.